Yıkılması problemdi. Sonra... 4 yıllık bekleyişin ardından yapılmasına karar verilen 19 Mayıs Stadı'nın inşaatı yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Güray Soysal

Stadın tribünlerinin bitmek üzere olduğunu görürsünüz.
Gençlik parkından bakıldığında tribünlerin hemen hemen inşaatı bitmek üzere. Yalnız, seyircinin tahliyesinde ön ayak olacak bölümde bir durgunluk görülüyor.
Zira...
Tahliyeler Atatürk Spor Salonun ortadan kalkması ile yapılacağından ortada bir problem olarak görülüyor.
Anlaşılan...
Atatürk Spor Salonu yıkılmak zorunda.
Bu durumda Ankara Büyükşehir Belediyesi ile mahkemelik olduğundan, sonucun ne zaman alınacağı merakla bekleniyor.

67856785 (3)

2’nci Yaşar Sevim oldu

67856785 (1)Ülkemizdeki hentbolun mimarı olan merhum Yaşar Sevim, ektiği tohumların yeşermesini herhalde görür gibi oluyordur.
Gazi Üniversitesinde de hocalık yapan Prof. Dr. Yaşar Sevim’in yerini bu kez Serdar Eler aldı.
Yenimahalle Kadın Hentbol takımına büyük emekler veren Prof. Dr. Serdar Hoca, hem Gazi Üniversitesi Spor Bölümünde Dekanlık, hem Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübünde, hem de IHF koçluk ve metotlar Komisyonu Rektörlüğünü gerçekleştirirken, Prof. Dr. Yaşar Sevim’in izinde gitmeye devam ediyor.
Bu bakımdan, Yaşar Sevim hocayı anarken, yetiştirmesi Serdar Eler hocayı da kutlarım.

Bu kaçıncı isim değişikliği

Ülkemizde isim değiştirmede Ankaraspor’un üzerine yok.. Son olarak 2’nci Lig takımı Sican Belediyespor ile ismini değiştirdi. Mavi-beyazlı ekip yeni sezondan itibaren Sincan Belediyesi Ankaraspor olarak mücadele edecek. Ankara ekibi, Büyükşehir Belediyespor olarak başladığı yolculuğuna, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Ankaraspor, Osmanlıspor ve yeniden Ankaraspor olarak devam etmişti.

Futbolu ile de ünlü olacak

67856785 (4)Polatlı, Türkiye'nin en verimli tarım ilçelerinden biri olarak bilinir ve başta arpa ve buğday olmak üzere tahıl üretimiyle ünlüdür. 
Polatlı, Türkiye'nin en büyük tahıl depolarından birine ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, şeker pancarı, kavun ve soğan gibi ürünler de başarıyla yetiştiriliyor.
Bunun haricinde Polatlı futboluyla da gündeme oturacak.
Yükselme grubunda 58 puanla 3’ncü Lige 30 yıl sonra çıkarak Başkent Ankara’nın yüzünü güldürdü.
İnşallah devamı gelir...

Sinan Erdem

67856785 (2)9 Mayıs 1927’de Manisa’da dünyaya geldi. Türk voleybolcu, antrenör ve spor yöneticisi. Beyoğlu Spor Kulübü'nde profesyonel olarak voleybol oynadıktan sonra Galatasaray'a transfer oldu. Türkiye erkek millî voleybol takımında da yer aldı. 
TVF'de aldığı görevlerden sonra Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi'nin çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra 1989'da genel başkanlığa seçildi. Birçok uluslararası olimpiyat komitesi üyeliklerinde bulundu. Spora olan katkılarından dolayı birçok ulusal ve uluslararası ödüle layık görüldü. Türkiye'nin en büyük spor salonuna adı vildi.
Sinan Erdem 23 Temmuz 2003’de vefat etti.