Yaşam

Cem Davran, toplu taşımada yer vermeyen gençlere sitem etti

Ünlü oyuncu Cem Davran, sosyal medya hesabı üzerinden gençlere yönelik bir eleştiri yaptı. Davran, toplu taşıma araçlarında gençlerin yaşlılara yer vermemesi konusu hakkında fikir beyan etti.

Abone Ol

Ruhsar dizisi ile geniş kitleler tarafından tanınan ve son olarak rol aldığı Zeki Demirkubuz'un "Hayat" filmindeki performansıyla ödüllere değer görülen oyuncu ve sunucu Cem Davran, sosyal medya hesabından bu kez gençkere sştem etti. Gündelik yaşantısına dair paylaşımlarla hayat hakkında mesajlar vermeyi ihmal etmeyen oyuncu, bBu kez toplu taşımada karşılaştığı bir durumu paylaşan Davran, kalabalık arasında gençlerin yaşlılara yer vermemesine şikayet etti.

Yolculuğu sırasında gözlemlediği bir olayı anlatan Davran, şu ifadeleri kullandı: "Dün bir uçtan bir uca Marmaray, Metro kullanarak dolaştım, işlerimi hallettim. Çok kalabalıktı, bu normal ama gençlerin yaşlılara tavrına çok üzüldüm. Dibinde ayakta epeyce yaşlı bir hanımefendi duruyor, telefonla oynama ya da başka numaralarla görmezden geliyorlar. Ailede öğretilir bunlar."