Yaşam

Yenimahalle Hükümet Konağı ne zaman hizmete girecek?

İvedik Caddesi üzerinde yer alan Yenimahalle Belediyesi’nin yanındaki 6000 m2’lik alanda yapımına 2021 yılında başlanan Yenimahalle Hükümet Konağı'nın akıbeti merakla bekleniyor.

Abone Ol

İçerisinde Kaymakamlık, Nüfus ve Tapu Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü gibi birimler bulunduracak olan bu kapsamlı konak, belediyeye yakın mesafede olması nedeniyle de büyük avantaj sağlayacak. Belediye binasına gelen vatandaşlar, buradaki işlerini hallettikten sonra gün içerisinde aynı lokasyonda bulunan hükümet konağına geçerek diğer resmi kurumlardaki işlerini de tamamlayabilecek.

Ne Zaman İhale edilmişti?

15 Ocak 2021 tarihinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ihalesi yapılan Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin sözleşmeye göre; 500 iş günü içerisinde tamamlanacağı taahhüt edilmişti.

Hizmete gireceği gün merak konusu

Daha önce 2023 yılında tamamlanacağı dile getirilen Hükümet Konağı'nın hizmete gireceği günü dört gözle bekleyen Yenimahalleli vatandaşlar, yetkililerden bu konuda bir açıklama bekliyor.