Yaşam

Shakira'dan 'Pique' açıklaması: "Aşkım için kariyerimi askıya aldım"

Gerard Pique ile 12 yıl süren ilişkisi ihanet sebebiyle, olaylı bir şekilde sonlanan Shakira'dan açıklama geldi. Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, Pique yüzünden kariyerinin uzun yıllar arka planda kaldığını belirtti.

Abone Ol

Haber Merkezi - Ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 12 yıl birliktelik yaşadığı Gerard Pique hakkında konuştu. Barcelona'nın ünlü emekli futbolcusu Pique ile yaşadığı ilişkisi ihanetle sonuçlanan Shakira, aldatılmıştı. Özel bir şirkette halkla ilişkiler uzmanı olarak çalışan Clara Chia Marti ile ilişki yaşayan ve ki çocuğunun annesi Shakira'yı aldatan Pique'nin ihaneti, evlerinin buzdolabından olan bir reçel sayesinde ortaya çıkmıştı. Reçel yemeyi sevmeyen Pique'nin evde olduğu sırada buzdolabında yenmiş reçel bulan Shakira'nın şüpheleri doğru çıkmıştı.

Konu hakkında konuşan Shakira, "Bir kadının, kendini bir erkekle tamamlayabileceğine inandım. Ayrıca çocukların anne ve babalarıyla birlikte aynı çatı altında olduğunu hayal ettim. Hayatta bütün düşlerinizi gerçekleştiremezsiniz ama hayat bunu da telafi edecek olanaklar sunar" demişti. Yaşananların ardından endisine yeni bir hayat kuran Shakira, Sunday Times'a verdiği yeni röportajında, "Uzun bir süre Gerard'ın yanında olmak için kariyerimi askıya aldım, böylece o futbol oynayabilecekti. Aşk için çok fazla fedakârlık yaptım" dedi.