One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te kaldığı otelin üçüncü katındaki balkondan düşerek hayatını kaybetti. Buenos Aires polisinin verdiği bilgilere göre, 31 yaşındaki Payne, alkol ya da uyuşturucu etkisinde olduğu tahmin edilen bir olayın ardından otel odasında bulunduğu sırada balkondan düştü.

Olay yerine çağrılan ambulans ekibi, Casa Sur Palermo otelinin bahçesinde ağır yaralı halde bulunan Payne'e müdahale etti. Buenos Aires Acil Servis Başkanı Alberto Crescenti, Payne’in yaklaşık 14 metre yükseklikten düştüğünü ve sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen olay yerinde hayatını kaybettiğini açıkladı. Crescenti, şarkıcının düşüşünün hemen ardından yapılan ilk yardım müdahalesinin yaşam şansı çok düşük bir durumda gerçekleştirildiğini belirtti.

Buenos Aires Belediyesi Güvenlik Bakanlığı sözcüsü Pablo Policicchio, polis ekiplerinin olay yerine, otelde "alkol veya uyuşturucu etkisinde olabileceği düşünülen agresif bir adam" ihbarı üzerine geldiğini ve kısa süre sonra Payne’in balkondan düştüğünü aktardı. Olayın detaylarına ilişkin soruşturma sürerken, otopsi işlemleri devam ediyor.

İstanbul'da köprüler meme kanseri için ışıklandırıldı İstanbul'da köprüler meme kanseri için ışıklandırıldı

Liam Payne’in müzik kariyeri ve One Direction dönemi

Liam Payne, 2010 yılında The X Factor yarışmasında, Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Niall Horan ile bir araya gelerek One Direction grubunu kurmuştu. Grup, 70 milyonun üzerinde albüm satışıyla tüm zamanların en çok satan erkek gruplarından biri oldu. Payne, grubun dağılmasının ardından solo kariyerine odaklanmış ve Ed Sheeran, Rita Ora gibi ünlü isimlerle çalışmalar yapmıştı.

Liam Payne, One Direction’dan arkadaşı Niall Horan’ın Arjantin'deki konserine katılmak için Buenos Aires’e gelmişti. Ünlü şarkıcının ölüm haberi, müzik dünyasında büyük bir üzüntüyle karşılandı. Sosyal medyada birçok ünlü isim ve hayranı, Payne’in ölümünden duyduğu üzüntüyü paylaşıyor.

Müzik dünyasının genç yıldızlarından biri olan Payne’in beklenmedik ölümü, ailesi, arkadaşları ve hayranlarını yasa boğdu. Ünlü şarkıcının ölümüyle ilgili araştırmalar devam ediyor.

Editör: Nida Çitler