Yaşam

Mehmet Ali Erbil'den damadına destek: "Survivor insana neler yaptırıyor"

Her bölüm bambaşka bir olayın yaşandığı Survivor All Star'da, Mavi takımdan Yiğit Poyraz'ın yaptığı hırsızlık olayı olay olmuştu. Mehmet Ali Erbil ise, kızı Yasmin Erbil ile aşk yaşayan Poyraz'ı savundu. Erbil, "Survivor insana neler yaptırıyor" dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Survivor All Star yarışmasında, mavi takımdan Yiğit Poyraz'ın yaptığı kural ihlali konuşuşmaya devam ediyor. Poyraz'ın Dominikli birinin evine girip çuvalla erzak aldığını ve yarışma ekibinin olay polise intikal etmesin diye müdahale ettikleri ortaya çıkmıştı. Olayın ardından Yiğit Poyraz'a 15 ödül cezası verilmiş ve takımdan Hakan Hatipoğlu hariç diğer erkek yarışmacılar olaya dahil olduklarını söyleyince Poyraz'ın cezası 10'a düşürülmüştü. Aysu da ev konusunda yardım ettiği için 4 ödülden men cezası almıştı.

Olayın ardından kızı Yasmin Erbil ile aşk yaşayan Poyraz'ı savunan Mehmet Ali Erbil, Yarışmada yaşananların konuşulduğu 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucularından Arto'ya mesaj attı. Erbil, "Yiğit Poyraz Robert Koleji, Boğaziçi mezunu. Bir yarışma insana neler yaptırıyor! Hem tek başına da yapmamış zaten" sözleriyle Poyraz'ı savundu.