Yaşam

Mehmet Ali Erbil 'Turnike' programıyla geri döndü

Yıllar sonra ekranlara geri dönen Mehmet Ali Erbil'in "Turnike" adlı yarışma programının ilk bölümü yayınlandı. Kanal D ekranlarında yeniden izleyiciyle buluşan Erbil'in programının izlenme rakamları ortaya çıktı.

Abone Ol

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yıllar sonra ekranlara geri döndü. "Turnike" adlı yarışma programını sunmaya başlayan Erbil, bayramın ilk gününün ardından; ikinci günü ve dördüncü günü de izleyiciyle buluşacak.

İlk bölümü Bayramın birinci günü yayınlanan Turnike, ayı anda yayınlama  üç önemli Euro 2024 maçına rağmen dikkat çekici bir izlenme oranı yakaladı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre program, tüm kişiler kategorisinde 1.91 reytingle 5. sırada, ABC1 kategorisinde 2.17 reytingle 6. sırada ve AB sosyoekonomik statüde ise 1.48 reytingle 9. sırada yer aldı. Turnike, MasterChef Türkiye programının ardından en çok izlenen yapım oldu. 

Yarışmanın bayram özel ilk bölümünde; 90’lar pop müziğinin unutulmaz isimleri Eda Özülkü, Reyhan Karaca, Elif Karlı, Sibel Alaş, Metin Özülkü, Çelik, Ferda Anıl Yarkın ve Ümit Sayın konuk olarak katıldı. Mehmet Ali Erbil, programın açılışında 7 yıl önce hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz’ın eski bir anonsunu kullanarak stüdyoya girdi ve bu anı anarken duygusal anlar yaşadı. Yarışma sırasında yaptığı esprilerle izleyicileri güldüren Erbil, Şaşmaz’ın anonsu hakkında konuşurken gözyaşlarını tutamadı.