Yaşam

Kızılcık Şerbeti'nde değişim: Settar Tanrıöğen yerine Ahmet Mümtaz Taylan geliyor

Beyin kanaması nedeniyle iki kez ameliyat olan usta oyuncu Settar Tanrıöğen, rol aldığı ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinden ayrılmak durumunda kaldı. Dizinin yapımcısı tarafından yapılan açıklamaya göre; Tanrıöğen’in hayat verdiği Abdullah Ünal karakterini 53. bölüm itibariyle Ahmet Mümtaz Taylan canlandıracak.

Abone Ol

Haber Merkezi - Yayınladığı her cuma akşamı ilgi toplayan ve gündem olan ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinde Abdullah Ünal karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan usta oyuncu Settar Tanrıöğen, Beyin kanaması nedeniyle iki kez ameliyat olmuştu. Tedavisi süren Tanrıöğen'in diziye dönüp dönmeyeceği ise merak konusuydu. 

Konu hakkında açıklama yapan dizinin yapımcısı Gold Film, Settar Tanrıöğen diziye devam edemeyeceğini açıkladı. Yapımcı, Tanrıöğen’in rahatsızlığı sonrası sete dönmesinin zorlaşacağını ve bu nedenle  Abdullah Ünal karakterini 53. bölüm itibariyle usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın canlandıracağını duyurdu.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapım şirketi Gold Film’in açıklaması ise, şu şekilde: 

“Yapımını Gold Film’in üstlendiği, Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisi hastanede devam etmektedir. Show TV olarak tedavi sürecini yakından takip ettiğimiz oyuncumuzun, nekahat döneminin bir süre daha devam etmesi gerektiğini doktorlarından öğrenmiş bulunmaktayız. Show TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğen’e dizimize kattığı değerden dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.   Dizinin bu hafta yayınlanacak 53’üncü bölümünden itibaren Abdullah Ünal karakterini bir diğer değerli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır…”