Yaşam

Kadirlili seyyar satıcı: Vatandaş 'bir tane erik alacağım' diyor

Kadirli'de seyyar satıcılık yapan İbrahim Cinli, vatandaşın kilosu 150 lira olan eriği alamadığını belirterek, tadına bakmak için 'bir tane' istediğini söyledi.

Abone Ol
Haber Merkezi - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde seyyar satıcılık işi yapan İbrahim Cinli, kilosu 150 lira olan eriği alamayan vatandaşın, tadına bakmak için bir tane erik istediğini söyledi. Para almadan, tadına bakmak için erik verdiğini belirten Cinli, "Vatandaş 'Bir erik alacağım' diyor, alıyor. Kilo bazında almıyor yarım kilo, 100 liralık, 50 liralık veriyoruz. Bir tane erik veriyoruz. Para almadan veriyoruz" dedi.
 
ANKA'dan Burhan Demircioğlu'nun haberine göre, Kadirli'de can eriği sattığını ifade eden Cinli, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Kadirli'de can eriği satıyorum. Kilosu 150 lira. Çilek satıyorum 60 lira. Eriğin tanesi 5 lira. 'Hayat pahalı' diyor. Bir çay 7 buçuk lira olduğu için yani bir erikte 5 lira oluyor. Vatandaş 'Bir erik alacağım' diyor, alıyor. Kilo bazında almıyor yarım kilo, 100 liralık, 50 liralık veriyoruz. 1 tane erik veriyoruz. Para almadan veriyoruz. 'Bir erik ver tadına bakacağız' diyor ben de veriyorum para almıyorum. Öyle veriyoruz tadına bakmak için veriyoruz."