Yaşam

Haluk Bilginer koronavirüse yakalandı

Şu sıralar "Şahsiyet" dizisiyle izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Haluk Bilginer, koronavirüse yakalandı. Bilginer'in hastalığı dinlenerek ve ilaç kullanarak atlatmaya çalıştığı öğrenildi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Şahsiyet dizisiyle izleyici karşısına çıkan usta sanatçı Haluk Bilginer'in, Covid-19'a yakalandığı açıklandı. Oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu, hastalığı dinlenerek ve ilaçla atlatmaya çalıştığı öğrenildi. Bilginer'in Zuhal Olcay'la 19 yıl sonra tekrar bir araya geldiği “Kel Diva” oyununun gösterimleri de oyuncunun hastalığı nedeniyle ertelendi.

Oyunun gösterimi daha önce Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile başrolü üstlendiği Maria filminin Avrupa’daki çekimleri nedeniyle de ertelenmişti. Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan "Maria" filminde Angelina Jolie, Callas'ı; Haluk Bilginer ise Yunan asıllı armatör Aristotle Onassis'i canlandıracak. Senaryosunu Steven Knight'ın yazdığı "Maria", Maria Callas'ın 1970'lerde Paris'teki yaşamını ve yaşadığı derin yalnızlığı konu alacak.