Yaşam

Gözyaşları sel oldu: Efe Deprem, son yolculuğuna uğurlandı

"Seksenler" dizisinde canlandırdığı "Zafer" karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Efe Deprem, motosiklet kazasında hayatını kaybetmişti. Son yolculuğuna uğurlanan Deprem'in eşi oyuncu Burcu Altın Deprem, tören öncesi gözyaşlarıyla eşinin tabutuna sarıldı. Altın daha sonra tabutun üstüne, Fenerbahçe forması koydu.

Abone Ol

Haber Merkezi - Rol aldığı "Seksenler" ve "Kefaret" dizileriyle tanınan ve son olarak "Mutluyuz" filminde rol alan oyuncu Efe Deprem, önceki akşam motosiklet kazası geçirmiş ve 41 yaşında yaşamını yitirmişti. Deprem'in cenaze töreni ise, dün Karacaahmet Camisi’nde gerçekleşti. Törende Efe Deprem'in eşi oyuncu Burcu Altın Deprem, eşinin tabutuna sarılırken gözyaşlarına boğuldu. Altın, eşinin tabutunun üstüne Fenerbahçe forması koydu.

Cenazeye Seksenler dizisinin bir çok oyuncusu da katılırken, Deprem'in rol arkadaşları Begüm Öner de gözyaşlarına boğuldu. Efe Deprem'in naaşı, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Kısıklı'da Namazgah Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye ayrıca, Efe Deprem'in ailesi, yakınları ve oyuncu arkadaşları ile sevenler de katıldı.