Yaşam

Gökhan Özen'den estetik açıklaması: "Yüzümde hiçbir şey yok"

Amerika'dan Türkiye'ye kesin dönüş yapan ünlü şarkıcı Gökhan Özen'in yüzündeki değişim dikkat çekmişti. Özen'in katıldığı gecede botoks yaptırdığı öne sürülmüştü. Konu hakkında açıklama yapan Özen, videoda filtre olduğunu söyledi.

Abone Ol

Haber Merkezi - 2000'li yıllara damga vuran ünlü pop şarkıcısı Gökhan Özen, uzun bir süredir Los Angeles'ta yaşıyordu. Kısa bir süre önce Türkiye'ye dönen ve müzik çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Özen, konserleriyle de dikkat çekmişti. Geçtiğimiz günlerde bir ödül törenine katılan Özen'in yüzündeki değişim sosyal medyada dikkat çekmişti. Daha önce akıllı lens takdırdığını bu sebeple görüntüsünde değişim olabileceğini söyleyen Özen,katıldığı davette kameralara yansıyıan yüzündeki değişimle yorum yağmuruna tutuldu.

Çıkan haberlerin ardından estetik iddialarıyla gündeme gelen Özen, konu hakkında sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Gökhan Özen, iddiaları yalanladı. Özen şunları söyledi: "Herkese merhabalar. Uyandım bir baktım ki insanlar beni aramış, 'Gökhan yüzünle ilgili haberler çıkıyor...' Bir tane basından arkadaşımız filtreyi basıyor ekrana bir de açı yakalatmış kendine, kontrastı abartmış, videoyu editlemiş yayına veriyor. Şimdi bu yüze simsiyah filtreyi koysan bütün çizgiler çıkar. Bakın şu an doğal olarak kendi telefonumdan filtresiz bir şekilde çekiyorum. Yüzümde hiçbir şey yok, sevenlerime bunu söyleyeyim. Yüzümde hiçbir işlem yapılmadı. Sadece gözlerimden bir operasyon geçirdim onu da sağlık amaçlı mecburen geçirdim.İlk ve son kez böyle bir açıklama yapıyorum. Benim keyfimi böyle kaçıramazsınız ama beni seven insanların keyfini kaçırmayın."

Gökhan Özen (@gokhanozenonline)'in paylaştığı bir gönderi

"Bakın nasıl bir iftirayla uğradığımı şuradan anlayın" diyen Özen, kaşlarını kaldırarak alnındaki çizgileri göstererek, "Botoks yaptıran insanların alnı bu şekilde kırışmaz. Böyle iftiralarla beni üzemezsiniz. Sevenlerimi, ailemi ve annemi üzmeyin. Yüzüm kendi yüzüm" dedi.