Yaşam

Aslı Enver'den 'Bahar' dizisine 'çok tatlı' övgüsü

Yakın zamanda anne olan başarılı oyuncu Aslı Enver, Prag tatili dönüşü basın mensuplarıyla sohbet etti. Tatilinin güzel geçtiğini söyleyen Enver'e, hangi dizileri izlediği soruldu. Bahar dizisini izlediğini söyleyen Enver, Demet Evgar için "Çok tatlı" dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Prag tatili dönüşü havalimanında görüntülenen başarılı oyuncu Aslı Enver, eşi Berkin Gökbudak ile basın mensuplarıyla karşılaştı. Tatilinin güzel geçtiğini söyleyen Enver, kızları Elay'ı annesine bıraktığını söyledi. Geçtiğimiz haftalarda kızı Elay'ın yüzünü sosyal medyada paylaşan Enver, bebeğin kime benzediği sorusuna farklı cevaplar vererek dikkat çekmişti. Ancak Berkin Gökbudak, kızınının eşi Aslı Enver'e benzediğini söyledi.

Hamile olan ve çok yakın arkadaşı olan oyuncu Eda Ece hakkında sorulan sorulara da cevap veren Enver; "Biz birlikte çok vakit geçirdiğimiz için o da işte Elay ile vakit geçirdiğini söylüyor. Kız arkadaşım, konuşuyoruz bu sıralar tabii ama destek ne haddime" dedi. Boş zamanlarında izlediği diziler de sorulan Enver, "Bahar" ve "Kızıl Goncalar" dizilerini izlediklerini belirtti. Bahar dizisi hakkınsa muhabirlerle konuşan Enver, dizinin başrolü  Demet Evgar'ın oyunculuğu için "Çok tatlı, severek izliyoruz. Ellerine sağlık bütün ekibin" dedi. Ayrıca erkek oyuncuların etek giymesi hakkınsa sorularn sorulara ise, "Yakışan herkes giysin bence" dedi.