Yaşam

Sinema güzeli seçilen Büşra Sütçüoğlu'ndan 'Adile Naşit' itirafı

Sinema Güzeli 2024 yarışmasının birincisi olan Büşra Sütçüoğlu, Adile Naşit'İn büyük bir hayranı olduğunu söyledi. Sütçüoğlu, ''En büyük hayalim Adile filminde oynamak. Adile Naşit'i ben oynamak istiyorum" dedi.

Abone Ol

Sinema Güzeli 2024 yarışmasında birinci olarak seçilen Büşra Sütçüoğlu, en büyük hayalini açıkladı. Yarışmada; Nevra Serezli, Halil Ergün, Nuri Alço, Meral Konrat, Erhan Yazıcıoğlu, Devlet Devrim, Uğurkan Erez, Petek Dinçöz ve Kıvanç Terzioğlu gibi yaklaşık 41 kişilik dev bir jüri karşısındaki performansıyla dikkat çeken ve birinciliğe değer görülen Sütçüoğlu, ''İdolüm Adile Naşit. En büyük hayalim Adile filminde oynamak. Adile Naşit'i ben oynamak istiyorum" dedi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan Sütçüoğlu, şimdilerde ise çocuk oyunlarında oyunculuk hayatına devam ediyor. Yarışmada aldığı derecenin sanat hayatına ışık tutacağına inanan Sütçüoğlu  ileride kendi yapımlarının dışındada seslendirmede yapmak istediğini söyledi. Sütçüoğlu, "Sanat hayatımda hep tiyatro sahnesinde olmak istiyorum. Ne yaparsam yapayım tiyatro hep hayatımda olacak dedi."