Kadirlili pazarcı: Vatandaş pahalı diyor, iki kelle alıyor Kadirlili pazarcı: Vatandaş pahalı diyor, iki kelle alıyor

Haber Merkezi - Seksenli yıllardaki Yeşilçam filmlerinin ve 2000'li yıllarda da bir çok dizi ve filmle izleyici karşısına çıkan 60 yaşındaki oyuncu Tolga Savacı kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Savacı'nın ani ölümününün ardından yasa bürünen yazar eşi Nermin Bezmen, yeni bir paylaşıma eşini anmıştı.

Bezmen yeni paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Canım sevdiceğim, hani bir şey anlatmıştın bana; gençliğinde Fenerbahçe burnunda yaşlı bir çift görmüştün el ele ve imrenmiştin. 'O günden beri böyle el ele yaşlanacağım bir kadın aradım, ta ki seni tanıyana kadar' demiştin bana. Hani onlar gibi yaşlanacaktık, el ele... Hani kıyılarda dolaşacaktık yürek yüreğe... Denizlere açılacaktık yelkenlilerle... Şimdi ben yalnız kaldım. Sıcaklığın hala tenimde. Gözlerinin yeşili benim mavilerimde. Kıyılar yalnız, sen limandan ayrılan sessiz gemide... Güle güle dev yürekli sevgilim... Yolculuğun biliyorum cennete..."

6 K0X B F A S Dk C J Va9 E Akucw

Ayrıca Tolga Savacı'nın vasiyeti de ortaya çıktı. Nermin Bezmen, eşinin vasiyeti üzerine Amerika'ya defnedileceğini açıkladı. Savacı, cumartesi günü New Jersey eyaletinde son yolculuğuna uğurlanacak.

Editör: Haber Merkezi