Yaşam

Nagihan Karadere, Survivor'dan gözyaşlarıyla ayrıldı

Her hafta heyecanla takip edilen Survivor All Star yarışmasının dün yayınlanan düello bölümünde, sürpriz bir veda yaşandı. Hilmicem, Nagihan, Merve ve Özgür'ün kıyasıya rekabet ettiği düelloda adaya veda eden isim, Nagihan Karadere oldu. Karadere ayrılırken, Nefise Karatay ve Merve Aydın gözyaşlarını tutamadı.

Abone Ol

Bu yıl All Star formatıyla izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasında heyecan artmaya devam ediyor. Dün akşamn düello bölümü ekrana gelen yarışmada; Hilmicem, Nagihan, Merve ve Özgür mücadele etti. Yarışmada büyük bir sakatlık yaşayan eski milli atlet Nagihan Karadere, düello öncesinde "Öncelikle sevenlerimden özür diliyorum. Onların benden beklentileri vardı. Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir bu sezon ama her şeye razıyım. Son durak, rakibim çok güçlü. Onunla savaşmaktan, mücadele etmekten gurur duyuyorum. Sonuç ne olursa olsun, sakatlığımla diskalifiye olup gitmek istemedim. Yürüyerek geleceğim, kendimi riske atmadan yapabildiğimi yapmaya çalışacağım" demişti.

Oynanan ilk düello mücadelesinde; Nagihan-Hilmicem düellosunda 5-1'lik skorla kazanan Hilmicem oldu. Merve ile Özgür eşleşmesinde de kazanan 5-2'lik skorla Özgür oldu. Böylece final düellosunda Merve ve Nagihan yer aldı. Nagihan'ın atış seçtiği final düellosunda 5-0'lık skorla kazanan Merve Aydın oldu. Oyun bittiğinde ise, Nefise Karatay ve Merve Aydın gözyaşlarına boğuldu. 

Survivor'e veda eden Nagihan Karadere, adadan ayrılırken şu sözleri sarf etti: "Burada olmak gerçekten gurur verici bir olay. İyi ki gelmişim her şeye rağmen iyi ki burada bulunmuşum. Çok çetin bir sezondu çok zorluklar yaşadım gerçekten. Eminim herkes yaşadı ama benim için tarifi mümkün olmayan zorluklardı. Beden gücü, mental her şey burada. Mentalim çok kuvvetlidir ama mental olarak da tükendim. Hadi bugün çıktım diyelim 3 gün sonra tekrar pota var. Savaşmak istedim, gideceksem de böyle gitmek istedim. Çok şükür Allah'a bu arenada bu hissiyatı yaşayarak buradan ayrılıyorum. Sevenlerimden tekrar özür diliyorum fazlasını yapmaya çalıştım ama buraya kadar. Gerçekten tükendim. Her gün ağlayayark uyanmak gerçekten çok zordu benim için kızımdan özür diliyorum. Devam etmemi istedi. Öyle böyle bir sakatlık değil acımı, ağrımı konuşmak dahi istemiyorum. Daha fazlasını zaten yapamazdım. Yapmak istesem buradan başka türlü ayrılmak zorunda kalacaktım. Böyle nokta koymak daha hayırlısıymış. Çok güzel bir insan tanıdım. Benim kardeşim, benim gençliğim, benim canım. Sırtımı yaslayıp da asla ve asla şüphe duymayacağım bir insan var. Benden bu kadar jübilemi artık gerçekleştirdim" 

Geçtiğimiz yıl SMS'siz bir yarışma yapacağını Survivor finalinde söyleyen Acun Ilıcalı, ilk teklifi SMS yerine performans elemesi isteyen Nagihan Karadere'ye yapmıştı. Bu habere çok sevinen Karadere, canlı yayında Ilıcalı'nın teklifini kabul etmişti.