Yaşam

Mete Gazoz ve Eser Yenenler arasında gülme krizi yaşatan diyalog

Geçtiğimiz Ağustos ayında altın madalya kazanan milli sporcu Mete Gazoz, Aysu Türkoğlu ile birlikte Eser Yenenler'in Linç@ programına konuk oldu. Yenenler'in Gazoz'a sorduğu 'kekemelik' hakkında ilgili sorduğu soru ve aldığı cevap ise, gülme krizi yaşanmasına neden oldu.

Abone Ol

Haber Merkezi - Tokyo 2020 Olimpiyatları ve 2023 Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda altın madalyayı kazanan milli okçu Mete Gazoz, başarılarını sürdürmeye devam ediyor. Son olarak 24 yaşındaki milli sporcu, milli yüzücü Aysu Türkoğlu ile beraber Eser Yenenler'in Linç@ programına konuk oldu.

Eğlenceli dakikaların yaşadığı programda en dikkat çeken konulardan bir tanesi de, Gazoz'un ödül konuşması sırasında çekilen bir fotoğrafına gelen yorumda genç sporcunun kekemeliğinden bahsedilmesiydi. Gazoz'un kekeme olduğunu söylemesinden sonra Yenenler, "Peki bu kekemelik ok atarken nasıl hiç başına gelmiyor?" diye sordu. Gazoz ise bu soru karşısında oldukça şaşırdı ve "Ok atarken konuşmuyorum ki..." cevabını verdi. Yenenler'in bu cevap karşısında dili tutulurken stüdyoda gülme krizi yaşandı.