Yaşam

Konsere etekle çıkan Bartu Küçükçağlayan'ın tarzı olay oldu

Ödüllü ünlü oyuncu ve aynı zamanda Büyük Ev Ablukada grubunun solisti Bartu Küçükçağlayan, son konserinde sahneye etekle çıktı. Küçükçağlayan'ın tarzı sosyal medyada çok konuşulurken, Küçükçağlayan'ın bu hali çok beğenildi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Rol aldığı Yalan Dünya, Binbir Gece, Jet Sosyete ve Bartu Ben gibi dizilerle hayran kitlesini ikiye katlayan, "Çoğunluk" filmiyle bir çok festivalden ödüller alan oyuncu ve sanatçı Bartu Küçükçağlayan, tarzıyla çok konuşuldu. Aynı zamanda "Büyük Ev Ablukada" grubunun solisti de olan Küçükçağlayan, son konserinde sahneye etekle çıktı. Tarzıyla olay olan Küçükçağlayan, dikkatleri üzerine çekerken sosyal medyada da çok konuşuldu.

2019 yılında psikolog Merve Küçükçağlayan ile evlenen Bartu Küçükçağlayan'ın göz kalemiyle çektiği dikkat çekici makyajı ve siyah deri eteğiyle sahnedeki hali, hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Küçükçağlayan'ın özellikle eteğinin tarzı çok beğenilirken, bazı kullanıcılar tarafından da lise öğrencisinin okul üniformasını andırdı.