Yaşam

Ertan Saban'ın yeni imajı tartışma yarattı

Ertan Saban'ın yeni dizisi Kötü Kan için yaptığı radikal imaj değişikliği sosyal medyada tartışma yarattı. Hayranları, oyuncunun yeni görünümünü beğenmedi.

Abone Ol

Başarılı oyuncu Ertan Saban, yeni dizisi Kötü Kan için radikal bir imaj değişikliğine gitti. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Saban'ın, yeni tarzı sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki performansıyla dikkat çeken ve büyük bir hayran kitlesi edinen Ertan Saban, yeni sezonda NOW TV'de yayınlanacak Kötü Kan dizisinde rol alacak. Dizide eski bir polis memuru olan ve bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla karşı karşıya kalan Kartal karakterini canlandıracak olan Saban, bu rol için imajını tamamen yeniledi.

Saban, yeni rolü için ince bir bıyık bırakıp, saçlarını dağınık bir şekilde kestirdi. Ancak bu yeni imaj, sosyal medyada pek çok kullanıcı tarafından beğenilmedi. Bazı kullanıcılar, Saban'ın yeni görünümünü ünlü modacı Muammer Ketenci'ye ve Cemil İpekçi'ye benzeterek, ''İnşallah rol içindir'' şeklinde yorumlar yaptı.

Ertan Saban'ın hayranları, oyuncunun yeteneğine olan güvenlerini belirtirken, yeni imajının diziye nasıl bir katkı sağlayacağını merakla bekliyorlar. Kötü Kan dizisinin yayınlanmasıyla birlikte, Saban'ın performansı ve yeni imajının nasıl karşılanacağı da netlik kazanacak.