Yaşam

Enis Arıkan'ın "Seda Sayan müzikali" yılbaşı gecesine damga vurdu

O Ses Türkiye yarışmasının 2024 Yılbaşı Özel programına konuk olan Enis Arıkan, gecede yaptığı sahne performansıyla adeta yıldız oldu. Seda Sayan Müzikali adlı şovuyla gösteri yapan Arıkan, sosyal medyada da beğeni topladı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Yayınlandığı yışdan bu yana bir yılbaşı klasiği haline gelen "O Ses Türkiye", 2024 Yılbaşı Özel bölümüyle ekrana geldi. bu sene yine 31 Aralık 2023 Pazar akşamı ekranlara gelen yarışmada; Beyazıt Öztürk sunucu olarak görev aldı. Yarışmada jüri koltuğunda ise Acun Ilıcalı, Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş oturdu.

Birbirinden ünlü isimlerin sahneye çıktığı geceye ise, Enis Arıkan damga vurdu. Arıkan'ın sergilediği sahne gösterisi izleyici tarafından çok beğenildi. Seda Sayan'ın sözleriyle mix'lenen "Ah Geceler" şarkısını seslendiren Enis Arıkan'ın sahne şovu, sosyal medyada gündem oldu. Arıkan ayrıca Sayan'ın 'Çorap bir kültürdür' ve 'Uyuyan adamdan nefret' sözleri ne yapılan mixlerle yaptığı dans gösterisiyle, geceyi renklendirdi. Performansından sonra jüri üyeleri arasından Acun Ilıcalı'yı seçen Arıkan, "Acun Ilıcalı'nın bana yalvarmasını çok istiyorum" açıklamasını yaptı.

Enis Arıkan (@enisarikan)'in paylaştığı bir gönderi