Yaşam

Dilan Çiçek Deniz, Cannes tarzıyla dikkat çekti

Altın Palmiye yarışının devam ettiği Cannes Film Festivali'ne damga vuran ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, kırmızı halıdaki tarzı ve stiliyle adından söz ettirdi.

Abone Ol

14-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleşen Cannes Film Festivali, iddialı yapımlara ve ünlü isimlere ev sahipliği yapıyor. Gişe rekortmeni Barbie filminin yönetmeni Greta Gerwig'in jüri başkanı olduğu ve Türk yönetmen-yapımcı Ebru Ceylan'ın da jüri üyesi olduğu festivale birçok Türk oyuncu da katıldı.

Geçtiğimiz yıllarda da festivave katılıp kırmızı halıda yürüyen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, bu yıl da festivale katıldı. Deniz, Kevin Costner imzalı Horizon: An American Saga filminin galasına katıldı. Hakan Yıldırım imzalı bir elbise giyen Deniz'in tarzı sosyal medyada gündem oldu.

Bir çok kullanıcı tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Deniz'in stili için; "Dilan'ın böyle giyineceğini beklemiyordum", "Bu kıza ne olmuş böyle?", "Saçlar da elbise de çok kötü", "Gözlerim kanadı", "Etek kısmı korkunç", "Transparan giydin hakkını ver" gibi yorumlar yapıldı.