Haber Merkezi -  Her yeni yıl başında olduğu gibi, 2023'ü uğurlarken de astrologların açıklamaları dikkat çekiyor. Daha önce koronavirüs, deprem, savaşlar ve seçim gibi konularda yaşanacakları önceden tahmin eden astrologlar 2024 yılı için de bazı iddialarda bulunuyorlar. Savaşlar, deprem, salgın... Koca bir yılı daha geride bırakırken, astrolog Michaela Astro ise, 2024 senesindeolacaklar hakkında öngörülerde bulundu.

Daha önce de koronavirüs pandemisini vurgulayan astrolog Michaela Astro,2024 yılında olabilecekleri sosyal medya hesabından paylaştı. Astro, ilk olarak 25 Ocak 2024'te gerçekleşecek Aslan Dolunay’ına dikkat çekti. Dolunay etkisi ile birlikte Şubat ayının sert geçeceğini söyleyen Astro, 'Türkiye bu süreçte önemli kararlar almak zorunda kalabilir. Yeni bir dönem başlatabilir veya bir konuda mecburi bir yön seçmek zorunda kalabilir. Deprem gibi bir konu yine dikkatimi çekiyor ama tam olarak daha üzerinde bölge olarak çalışıyorum' dedi.

michaela-astro (2)

"Amerika oldukça önemli bir harekette bulunacak"

2024 yılının Şubat ayı sonrasında gerçekleşecek ayaklanmalar ve dünya çapında değişime tanık olmaktan bahseden Astro, 'En güçlü sandığımız ülkelerin ne kadar güçsüz olduğunu görebiliriz. Halkın ve toplumların gücünün ortaya çıktığı bir zaman başlıyor. Reformlar, halk ayaklanmaları, şirketlerin grevleri, teknoloji ve bankaların yönetici değişimleri. Uzun soluklu bir yolculuk başlıyor' dedi.

Astro, 'Mars ve Plüton'un Altair yıldızıyla kavuşumu olacak. Klasik astrolojide Altair yıldızı, ABD'yi, uzay araştırmalarını, bombaları, nükleer ve füzeleri anlatır. Altair, Orta Çağ'da sürüngenlerden kaynaklanan tehlikeyi işaret ettiği söylenirmiş. Tifo ve tifüs salgınlarına dikkat edilmesi gerekiyor gibi duruyor” dedi. Rahu Balık yolculuğunun 18 ay süreceğini söyleyen Astro, “Bu süreç aynı zamanda bol yağışların (sel niteliğinde) emaresidir. Susuzluk ve kuraklık için 2025 Mart itibarıyla 2 buçuk sene çok önemlidir.” dedi. 2024 yılının; evlilik ve boşanma kararları rekorlarının kırıldığı bir yıl olacağını söyleyen Astro, sürecin Ekim 2023 itibariyle başladığına dikkat çekti.

michaela-astro (3)

"İsrail iyice zıvanadan çıkacak"

Mudanya Mütarekesi'nin yıl dönümü etkinlikleri başladı Mudanya Mütarekesi'nin yıl dönümü etkinlikleri başladı

Terör ve savaş olaylarına da dikkat çeken Astro, 18 aylık önemli bir sürece girileceğini şu şekilde anlattı: “Şu an Akrep burcunda yer alan ve Güneş ile kavuşum halinde ilerleyen Mars için ilk 16.40 enlem değerine kadar olan faz çok tehlikelidir. 29 Kasım itibari ile Mars ve Rahu arasındaki üçgen görünüm dikkatlerimizi savaş ve terör saldırılarına özellikle İsrail ve Filistin üzerine çevirecektir. Rahu’nun devreye gireceği süreç içerisinde İsrail iyice zıvanadan çıkabilir.”

erdogan-istanbul-sozlesmesinden-cekilmemizin-olumsuz-etkisi-olmadi-utlh

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şubat ayı civarı işi bırakabilir ya da mecbur kalabilir”

Astro, 2024 Şubat ayının 6 ay öncesi ve sonrası döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı haritasını incelediğini söyledi. Astro, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın astroloji haritasını inceledim. Astroloji öngörüm 2024 Şubat ayının 6 ay öncesi ve sonrası dönemde ben artık çalışmayacağım diyebilir ya da bir şekilde çalışmayabilir” dedi.

Editör: Deniz Ali Tatar