Trendyol 1. Lig’in 23.haftasında Gençlerbirliği sahasında ağırladığı Bandırmaspor’a karşı aldığı 1-0’lık mağlubiyetle kredisini tüketmeye başladı.
Aktepe Stadı’nda oynanan maçtan mağlup ayrılan Gençlerbirliği böylece ligde oymadığı son 4 maçta sadece bir puan alabildi. Takım, 32 puanla 9.sıradan yukarı çıkamaz oldu.
“Eğriye eğri, doğruya doğru”, Gençlerbirliği 50 kere de Bandırma ceza sahasına girse gol atamayacak bir görüntü verdi. Hoca Sinan Kaloğlu da gol yollarında sonuç alınmamasından yakınıyor, ama hocanın yakınmaya hakkı yok. Soruna bir an önce neşter vurması gerek. Takımın gelecek 3-4 haftada alt sıradaki takımlara karşı alacağı olası galibiyetler kimseyi aldatmasın.
Gençlerbirliği ise en azından beraberlik için sağlı sollu, zaman zaman şuursuzca, panik ve telaşla ataklar yaptı, ama maalesef gol yollarındaki beceriksizlikler bir türlü oyuncuların yakasından düşmedi. Kale önünden toplarla dağı taşı, direkleri dövüyorlar bir türlü gol atamıyorlar.
Biliyorsunuz Gençlerbirliği yönetiminde uzun zamandır devam eden ve bir türlü bitmeyen sıkıntılar var. Yaşanan bu sıkıntılar, 4-5 aydır maaşlarını alamayan oyuncuları da olumsuz etkiliyor. Ama sahada oyuncuların galibiyet için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyebilirim. 
Maçın ikinci yarısında oyuna giren Gençlerbirliği’nin yeni transferlerinden Laura’nın Siliki’ye göre bir gömlek daha üstün durduğunu söyleyebilirim. Ancak daha net görüşü birkaç maç sonra açıklayabiliriz.
Gençlerbirliği, 25 Şubat Pazar günü, son maçında Bodrumspor ile berabere kalan Manisa FK deplasmanına çıkacak.