Gençlerbirliği, Adanaspor deplasmanından galibiyet azmi ve inancı ile 3 puanı almayı başardı.
Saha ve seyirci avantajıyla galibiyet için maç boyunca mücadele veren ancak başarılı olamayan Adanaspor, maçta yıldızlaşan Gençlerbirliği’nden Koyode’nin 6 ve 80’nci dakikalarda bulduğu iki golüyle mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu sonucun ardından Gençlerbirliği maç fazlasıyla 4.sıra ve 22 puana yükseldi. Gençlerbirliği, haftaya başkent derbisinde Keçiörengücü’nü ağırlayacak.
Gençlerbirliği hocası takımı 4-4-2 düzeniyle sahaya sürdü. Bu diziliş, “Sahamı korurum, adım attırmam, pas yaptırmam, gol atarsam da üzerine yatarım” demek midir? 
Değerlendirirseniz deplasman için fena bir taktik değil. Her ne kadar Sinan hoca, “Tüm çalışmalarımız galibiyet üzerineydi” şeklinde konuşsa da sanki bir puana razıydılar. Ama olmadı, “ Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz. ” Her ne kadar topa sahip olma istatistiklerinden Adanaspor yüzde 62’ye 38 önde görünse de Gençlerbirliği’nden maçın adamı Kayode’nin iki golüne engel olamadı, takımın diğer başarılı oyuncusu kaleci Orkun’u geçemedi.
Gençlerbirliği’nde maçın adamı bana göre öncelikle Kayode, sonra Orkun, Enes ve Yatabare. Adanaspor’da ise oynadığı oyun ve mücadelesiyle Fernandes’i çok beğendim.