Yumurtada son tüketim tarihi kalkıyor! Yumurtada son tüketim tarihi kalkıyor!

Rol aldığı; Ihlamurlar Altında, Çemberimde Gül Oya, Asi, Gönülçelen, 20 Dakika, Kara Para Aşk, Cesur ve Güzel, Sefirin Kızı ve Zeytin Ağacı gibi dizilerle geniş kitleler tarafından tanınan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekmey başarıyor. Dün 77. Cannes Film Festivali'nin davetlisi olarak festivale katılan Büyüküstün, 'Her Club Cannes'in lansmanında kadın kollektifleri ve sektör profesyonelleri ile bir araya geldi. Büyüküstün, bu kapsamda ‘Yes She Cannes’ kampanyasına destek verdi.

Tuba Büyüküstün Cannes Tarzı

Sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla da konuşulan Büyüküstün, bu defa Cannes tarzıyla gündem oldu. Ünlü isimlerin aylarca hazırlandığı kırmızı halıda boy gösteren Büyüküstün, giyim tarzıyla herkesi şaşırttı. Siyah işlemeli pantolon ve işlemeli bir büstiyer giyen Büyüküstün'ün tarzı,, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Tuba Büyüküstün Cannes

Büyüküstün ayrıca bugün de ABD’nin en prestijli dergisi "Vanity Fair"in kırmızı halı törenine katılacak. Güzel oyuncunun geçen yaz çektiği "Zeytin Ağacı" dizisinin ikinci sezonu 11 Temmuz’da Netflix'te yayınlanacak. Dizinin üçüncü sezon hazırlıkları ise devam ediyor.

Editör: Deniz Ali Tatar