Haber Merkezi - Heyecanla izlenen Survivor All Star yarışmasında, heyecan ve gerilim günden güne tırmanıyor. Dün akşam yayınlanan bölümde, kırmızı takımdan Nagihan Karadere, Aleyna Kalaycıoğlu ve Nefise Karatay arasında tartışma çıktı. Konseyde oylama öncesi Nagihan, Aleyna'nın Sercan Yıldırım'ı kendisine karşı doldurduğunu söyleyince ikili arasında tartışma çıktı.

Acun Survivor

Konseyin ilerleyen zamanlarında ise ayağa kalkan Nagihan, Aleyna'yı itti. İki yarışmacı da birbirlerine hakaret edip kavga büyüyünce Acun Ilıcalı, Nagihan ve Aleyna'yı dışarı çıkardı. Kavganın ardından konsey alanına dönen Nagihan'ın gülmesi üzerine Acun Ilıcalı, sinirlerine hakim olamadı. Ilıcalı, "Siz ne istiyorsunuz? Sizin hakkınızda insanların konuşması yasak mı? Her gün olay çıkarıyorsunuz. Kız ağlayarak gitti şimdi. Kavga mı kaos mu? Rahat durulamıyor mu bu programda? Rahat mı battı size? Kendinizden başka hiçbir şey düşünmüyorsunuz. Hakaret etmeden bir hayat yok mu?" diyerek isyan etti ve oturduğu sandalyeyi fırlattı.

Nagihan

Unknown 9: Awakening Sinematik fragmanı yayınlandı! Unknown 9: Awakening Sinematik fragmanı yayınlandı!

Konseyi bitiren Ilıcalı'nın ardından, yeni bölümün tanıtımı yayınlandı. konsey alanında Acun Ilıcalı ile Nagihan Karadere karşı karşıya görüldü. Ilıcalı'nın "Olmadı sinirlerine hakim olamadın. Çok güzel birliktelik yaşadık, yıllarca da çok güzel birlikteliğimiz oldu. Bunu hiç tadını kaçırmadan. Sen ne bekliyorsun her dakika olay çıkaracaksın. Biz de tamam mı diyeceğiz? Öyle mi hayal ettin kafanda?" s

Editör: Haber Merkezi