Kadirlili pazarcı: Vatandaş pahalı diyor, iki kelle alıyor Kadirlili pazarcı: Vatandaş pahalı diyor, iki kelle alıyor

Haber Merkezi - Sosyal medya hesabından Survivor All Star 2024 yarışmasında yarışacak 17 yarışmacıyı açıklayan Acun Ilıcalı, son olarak iki yarışmacının daha yarışmaya dahil olduğunu açıkladı. Survivor yorumcusu Hakan Hatipoğlu'nun ve oyuncu Ersin Korkut'un da kadroya dahil olduğunu açıklayan Ilıcalı'ya ve yarılmacılata tebrik yağdı. Daha önce yarışması açıklanan Turabiise, sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekilmek zorunda kaldığını açıklamıştı.

hakan-rbpc.jpg

2010 yılında ilk kez "Survivor Kızlar-Erkekler" yarışmasıylda serüvene başlayan Hatipoğlu, daha sonra Survivor All Star 2015 ve Survivor 2018 All Star-Gönüllüler yarışmalarında da mücadele etmişti. Acun Ilıcalı, Hatipoğlu ile ilgili şu cümleleri yazdı: "Yıllardır başarıyla Survivor'ı yorumlayan Hakan, Survivor All Star performansı açıkladığımızda ‘Ben de orada olmalıyım’ dedi ve biz de seve seve kabul ettik. Yorumlarının hayranı olduğum Hakan'ın parkurlardaki performansını merakla bekliyorum ama şu bir gerçek ki Hakan Hatipoğlu Survivor'a renk katacak."

1-lwpe.jpg

Survivor All Star kadrosunu açıklayan Acun Ilıcalı, geçen hafta Ersin Korkut'un kadroda olacağını açıklamıştı. Ersin Korkut, 2020 Survivor Ünlüler-Gönüllüler kadrosunda yer almıştı. Ilıcalı, Korkut hakkında, "Survivor'ın çabukluğu ve hızıyla ses getiren yıldızlarından Ersin Korkut All Star 2024 kadrosunda. All Star'da Ersin ile beraber olacağımız için çok mutluyuz" ifadelerini kullanmıştı. Açıklanan isimler arasında Nihat Altınkaya, Yiğit Poyraz, Damla Can, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu, Merve Aydın, Doğukan Manço, Nefise Karatay, Sahra Işık, Gizem Memiç, Yasin Obuz, Özgür Tetik ve Seda Ocak da yer alıyor.

Editör: Deniz Ali Tatar