Haber Merkezi - Beraber rol aldıkları "Çalgı Çengi" ve "Düğün Dernek" seri filmleri başta olmak üzere; "İşler Güçler", "Kardeş Payı", "Ailecek Şaşkınız" ve "Baba Parası" gibi yapımlarda başrolde oynayan Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in, bir araya gelmedikleri biliniyordu. Geçtiğimiz aylarda konuşan Ahmet Kural: "Murat ile bu ara görüşmüyoruz. İleride bir gün tekrar bir araya gelebiliriz. Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun" demişti.

Ahmet Kural Murat Cemcir

Geçen akşam "Override" oyunun galasına katılan oyuncu Murat Cemcir, muhabirlerin eski dostu Ahmet Kural hakkında sorduğu soruları cevapladı. Aramızda Kalmasın'ın haberine göre Cemcir, Ahmet Kural'ın yeni filmi 'Efsane'yi izlemediğini söyledi. Ahmet Kural ile küs olmadıklarını söyleyen Cemcir, "Ben kimseye küsmem, bana küser insanlar. Ben dururum. Gelirler barışırlar, sonra giderler" dedi. Kural'In düğün davetiyesini whatsaapp ile gönderdiği iddiasına da yanıt veren Cemcir, "Ben whatsaap'lara girip bakmıyorum kardeşim. Bazı numaralara bakmıyorum. Engelli değil" dedi.

Yumurtada son tüketim tarihi kalkıyor! Yumurtada son tüketim tarihi kalkıyor!

Ahmet Kural

"Ahmet benim çok sevdiğim bir arkadaşım. Eski arkadaşım. Çok sevdiğim eski arkadaşım" diyen Cemcir, "Güzel şeyler yaşarsın, güzel maceralar yaşarsın sonra bir gün biter. İnsanlar hayatlarımıza girerler, eşimiz olarak girerler, arkadaşımız olarak girerler, annemiz babamız olarak girerler... Sonra giderler... Hayat böyle bir şey" dedi. Bir basın mensuplarının "Yollar yeniden kesişir" yorumuna ise Cemcir, "Gerek yok kardeşim" diye cevap verdi.

Editör: Haber Merkezi