Pop müziğin sevilen ismi Hande Yener, önceki akşam Alaçatı’daki Kali Beach’te sahne aldı. Konserine büyük ilgi gösterilen Yener'i dinlemeye gelenler arasında ünlü şarkıcı Demet Akalın ve eşi Okan Kurt da vardı. 

Sahnede sürpriz bir an yaşandı ve Yener'in davetiyle Akalın sahneye çıktı. Akalın, “Evlilik Sandalı” şarkısının nakaratını seslendirdi. Demet Akalın, şarkıyı çok sevdiğini söyleyince, Hande Yener’den şaşırtıcı bir teklif geldi: “Sana vereyim ben bu şarkıyı, çok yakıştı.”

Ancak ikili, sahnede hangi şarkıları söyleyeceklerine bir türlü karar veremedi. Bunun üzerine Akalın, “Bittim” ve “Aşkın Açamadığı Kapı” şarkılarının nakaratlarını müziksiz olarak seslendirip sahneden indi.

Avokadolu kahvaltı tostu tarifi Avokadolu kahvaltı tostu tarifi

Bu esnada Demet Akalın, Hande Yener'in “arabeskten nefret ettiğini” söyleyince, Yener duruma açıklık getirdi: “Yoo daralıyorum, içim sıkılıyor sadece. Frekansım düşüyor, libidom düşüyor!”

Hande Yener ve Demet Akalın’ın bu samimi anları, geceye damgasını vurdu. İzleyiciler, iki ünlü ismin sahnedeki eğlenceli diyalogları ve performansları ile unutulmaz bir gece yaşadı.

Editör: Kağan Karacehennem