Tunç Şahin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Uygar Şirin’in senaryosunu yazdığı romantik komedi "Gölgede 39 Derece" filminin çekimleri İzmir'de başladı.

Evde kolay İtalyan Focaccia nasıl yapılır? Evde kolay İtalyan Focaccia nasıl yapılır?

Filmin başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç yer alıyor. Turan, filmde avukat Kumru Tanyas karakterini canlandırırken, Andıç müzisyen Fatih karakterine hayat veriyor. Hikaye, aşk hayatında büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kumru’nun, bir dava için uzun yıllar sonra İzmir’e dönmesiyle başlıyor ve burada tesadüfen Fatih ile karşılaşmasıyla gelişen olayları konu alıyor. Bu karşılaşma, her iki karakterin de yaşamında beklenmedik değişimlere yol açan bir maceraya dönüşüyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Cem Davran, Pelinsu Pir, Zeynep Oymak, Ulaşcan Kutlu ve Zeynep Dinsel gibi isimler de bulunuyor. Bu oyuncuların performansları, filmin hikayesini daha da zenginleştiriyor.

"Prime Video"da yayınlanması planlanan "Gölgede 39 Derece", ismini bir uçak pilotunun yaptığı hava durumu anonsundan alıyor. Filmin, yıl sonunda izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Editör: Kağan Karacehennem