Kanal D'de ekrana gelen parmaklı yeni yarışma programının tanıtımı ilgi uyandırmış ve Mehmet Ali Erbil'İn döneceği iddia edilmişti. Ardından gelen yeni tanıtıma göre, Mehmet Ali Erbil'in yıllar sonra televizyon ekranlarına geri döneceği ortaya çıkmıştı. Kanal D'nin hesaplarından yayınlanan tanıtımda Erbil, "Parmağın sahibi geldi. Duyduk ki herkes parmağı tartışıyormuş. Size hiç yakıştıramadım. Bu parmağın gerçek sahibi Mehmet Ali Bey'den başkası olabilir mi?" demişti.

Yarışmanın Kanal D ekranlarında yayımlanacağını öğrenen bir çok kişiden ise karara tepki gelmişti. Ama en büyük tepki, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yaptığı paylaşım oldu. Güncel konularda her zaman sosyal medya hesabından eleştiri yapan Abdullah, Kanal D'nin Mehmet Ali Erbil'in tanıtımını "İşte parmağın sahibi geldi" notuyla paylaşıldığını görünce "Iyy ne kadar da mal bir kanal" yorumunda bulundu.

Kanal D'nin resmi hesabından ise ünlü oyuncuya yanıt verildi. Kanal D'nin X hesabından yapılan paylaşımda, Farah Zeynep Abdullah'ın yıllar önce yer aldığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden bir sahneye yer verildi. Kanal D'nin paylaşımına cevap veren Abdullah ise, şu yanıtı verdi: "Ya çen 1 gün çonya bana laf mı çoktun? SABİTLEMİŞ PUUAHAH. Aylin rahmet istedi diye yorumladım. RIP queen."

Peribacalarına koruma bandı çekilecek Peribacalarına koruma bandı çekilecek
Editör: Deniz Ali Tatar