Haber Merkezi - Yaklaşık 2,5 aydır tutuklu olan ve kara para aklamayel suçlanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kayyım yönetimindeki güzellik merkezlerin, bir yenisi daha eklendi. Franchise verilen ve İstanbul Kağıthane'de bulunan yeni şuebnin açlışı, dün yapıldı. Yoğun bir kalabalığın bulunduğu açılış, sosyal medyaha herkesi şoke etti. Açılışa Engin Polat'ın annesi Şükran Polat da katılırken, açılış şarkısı olarak Dilan Polat'ın şarkısı "Enerci" çalındı.

Hapisteki Dilan Polat In Yeni Subesi Acildi 16711270 4060 Amp

Uşak'ta yaşlı, engelli ve hamileler için ücretsiz elektrikli araç servisi başladı Uşak'ta yaşlı, engelli ve hamileler için ücretsiz elektrikli araç servisi başladı

5 Kasım 2023'te tutuklanan Polat çifti, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçladından suçlanmış ve iki güzellik merkezinin yönetimi de, kayyıma geçmişti. Kayyım yönetimindeki güzellik merkezinin Kağıthane'de yeni şubesi, gösterişli törenle açılış yaptı. Katılımcılardan çoğu Dilan Polat'a destek için geldiğini söylerken, güzellik merkezinin açılış töreni sosyal medyada olay oldu.

Dilan Polat-5

Törene katılanlar Dilan Polat'ın şarkısı "Enerci" ile dans edip eğlenirken, şube yöneticisi ise markanın problemsiz ve kayyım yönetiminde kaldığı yerden devam ettiğini belirtti. Açılışa gelenlerin çoğu ise, Dilan Polat'a destek için geldiklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi