Diyanet'ten cuma hutbesinde Narin Güran mesajı Diyanet'ten cuma hutbesinde Narin Güran mesajı

Cuma akşamı yayınlanan 'sezon finali' bölümüyle ekrana ara veren 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde, 'Ömer' karakterine hayat veren Barış Kılıç'ın sahnesi ilgi çekmişti. Görkem ve Ömer karakterlerinin geçmişte yaşadıkları ilişkinin ortaya çıkmasıyla beraber sinir krizi geçiren Ömer karakterine hayat veren Barış Kılıç'In performansı çok beğenilmişti.

Dizide sinir krizi geçirip kendini tokatlayan 46 yaşındaki Kılıç, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin sevenlerine ve kendisine gelen tebrik mesajlarına toplu cevap vererek teşekkür etti.  Çok sayıda tebrik mesajları aldığını söyleyen Barış Kılıç, teşekkür mesajında şunları söyledi:

"Herkese merhaba, sezon finalimiz yayınlandı. Malumunuz çok sayıda tebrik mesajları alıyorum... Herkese tek tek dönemediğim için topluca herkese sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Bu sezon da arkamızda durdunuz, bizimle birlikte oldunuz. Yeni sezon eylülde başlayacak. Bizler de sabırsızlanıyoruz sizlerle tekrar buluşmak için... Herkese iyi tatiller diliyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum. Tebrik mesajlarınız beni gerçekten çok gururlandırdı. Bütün ekibin ellerine sağlık." 

Editör: Deniz Ali Tatar