Güncel

Tutuklanan Candan kardeşlere memurlardan uyarı: Burası lüks restoran değil

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin cezaevinde ilk gün sorun yarattıkları ve yemekleri beğenmedikleri iddia edildi. 

Abone Ol

Haber Merkezi - Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin cezaevinde ilk gün sorun yarattıkları iddia edildi. 

Bununla birlikte, cezaevine sevki sırasında "Asıl suçlular dışarıda beni çekiyorsunuz. Ünlü olduğum için cezaevine giriyorum" diyen Bahar Candan'ın, cezaevine girdikten sonra da infaz memuruyla sorun yaşadığı öne sürüldü. 

Fenomenlerin dava ve cezaevi sürecini takip eden gazeteci Emrullah Erdinç yaptığı yayında şu iddialara yer verdi:

"Nihal'in cezaevinde çok sık ağladığını, sürekli ağladığını, hiç konuşmadığını ama Bahar Candan'ın biraz daha agresif olduğunu, infaz koruma memurlarıyla sürekli bir tartışma halinde olduğunu öğrendim."

"Yemekleri beğenmemişler"

Gazeteci Erdinç, konuşmasının devamında ise "Bahar sürekli ortamı şikayet ediyormuş, o yüzden memurlar bir iki yerde hafiften seslerini yükselttiler. 'Burası Etiler'deki lüks restoran değil' uyarısında bulundu. Bahar Candan ilk sabah sayıma kalkmak istememiş o yüzden infaz koruma memurları orada da sayıma kaldırıp uyarmış.

Bahar ve Nihal Candan yemekleri beğenmemiş en büyük şikayetleri buymuş" dedi.