Megastar Tarkan, 12 yıl aradan sonra Fanta Fest kapsamında İstanbul Maltepe'de sahne aldı. İki saat süren konserinde hem klasikleşmiş şarkılarını hem de haziran ayında çıkardığı "Kuantum 51" albümündeki yeni parçalarını seslendirdi. Konser sırasında ses sisteminde yaşanan sorunlar nedeniyle zor anlar yaşandı.

Tarkan, on binlerce hayranına sevilen şarkılarını seslendirirken aniden ses ve ışık sistemi arızalandı. Tarkan'ın sesini duyamayan seyirciler "Ses yok" diye bağırmaya başladı. Sesinin dinleyiciye ulaşmadığını fark etmeyen Tarkan, performansını sürdürdü. Aksaklık giderildikten sonra Tarkan sahnesine devam etti.

ABB, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerini duyurdu! ABB, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerini duyurdu!

Hayranlarıyla yeniden bir araya gelen Tarkan, "Gerçekten bu muhteşem kalabalığın karşısında yeniden olmak şahane bir duygu. Hayatın yükü, hepimizin üzerinde çok ağır. Biraz arada bir hafiflemek lazım diye düşünüyorum. Tekrar şarj olup, enerjiyle dolup o yükü taşımak için tekrar güç toplamamız lazım diye düşünüyorum. O yüzden bazen şarkılar iyi geliyor be. Gerçekten. Bu enerji iyi geliyor bize"  ifadelerini kullandı.

Editör: Kağan Karacehennem