Zonguldak'ta ormanlık alanlara girişler yasaklandı Zonguldak'ta ormanlık alanlara girişler yasaklandı

Finale adım adım yaklaşan Survivor 2024 All Star yarışmasında, son elemeler gerçekleşiyor. Bu yıl sadeece performansa dayalı şekilde yapılan yarışmada, Hafta boyunca belirlenen 4 yarışmacı, eleme düellosunda hünerlerini gösteriyor. Bu hafta ise Merve Aydın, Avatar Atakan Arslan, Seda Ocak ve Nefise Karatay düelloya kalmıştı.

Survivor Düello

İlk düelloda Avatar Atakan ile Nefise mücadele etti. Bu düellonun kazananı 5-4'lük skorla Atakan oldu ve adada kalmayı garantiledi. Diğer düelloda ise Seda Ocak ve Merve Aydın mücadele ederken, kazanan 5-4'lük skorla Seda Ocak oldu ve adada kalmayı garantiledi. Final düellosunda ise, Merve Aydın ve Nefise Karatay mücadele etti.Final düellosunu kazanan 5-1'lik skorla Nefise Karatay oldu. Nefise adada kalmaya devam ederken, Merve Aydın ise elenen isim oldu.

Merve Aydın Elendi

Yarışmayı 7. olarak tamamlayan Merve Aydın elenirken, şu ifadeleri kullandı: "Burada olduğum için bu sezon inanılmaz mutluydum. Tabii ki bir hayalim vardı, final. Nasibim buraya kadarmış. Elimden gelen bütün savaşı verdim ama böyle olması gerekiyormuş." Bir dönem atletizm dünyasında adından sıkça söz ettiren eski Milli Atlet Merve Aydın, ilk olarak 2014 Survivor'a katılmış ve 3. olmuştu. 2015 yılındaki ilk Survivor All Star'a katılan Aydın, ikinci olmuştu. Ardından Survivor 2018'e katılan Aydın, All Star'da mücadele etti. Survivor 2022: All Star'a da katılan Aydın, yarışmanın 111. gününde aşil tendonunun kopması nedeniyle yarışmaya veda etmişti. 

Editör: Deniz Ali Tatar