2013-2020 yılları arasında yayınlanan ve yedi sezon boyunca Showtime’de yayınlanan kült dizi 'Ray Donovan', Türkiye'ye uyarlanıyor. Yeni sezonda yayınlanmaya başlayaca olan dizinin yapımcılığını ise Orchestra Content üstlenecek. 'Ray Donovan’ın Türkiye uyarlamasında 'Mickey Donovan' karakterine ise Haluk Bilginer hayat vermeye hazırlanıyor.

‘Paramount Formats’tan hakları alınarak Türkiye’ye uyarlanan dizinin senaryo uyarlamasını ise Birol Tezcan üstlendi. Senaryo hazırlıkları tamamlanan dizinin oyuncu kadrosunun kimlerden oluşacağı büyük merak konusu olurken dizinin yayınalanacağı kanal, oyuncu kadrosu ve yönetmeni ise yakında açıklanacak. 

Uşak'ta yaşlı, engelli ve hamileler için ücretsiz elektrikli araç servisi başladı Uşak'ta yaşlı, engelli ve hamileler için ücretsiz elektrikli araç servisi başladı

Ray Donovan

Dizi; Zengin, ünlü ve prestijli insanların her türlü sorununu zekice yöntemlerle çözmeyi başarsa da babası Mickey başta olmak üzere ailesiyle sorunlarını bir türlü çözemeyen Ray'e odaklanıyor. Dizinin orijinalinde Jon Voight’in canlandırdığı Mickey Donovan, oğlu Ray Donovan ile birlikte hikayenin merkezinde yer alıyor.

Editör: Deniz Ali Tatar