Haber Merkezi - Cuma akşamlarının fenomen dizisi "Kızılcık Şerbeti"nde Nilay karakterini canlandıran başarılı oyuncu Feyza Civelek, Hakan Gence'nin programına konuk oldu. Dizi hakkında konuşan Civelek, "Nilay’ı çok benimsedim, çok kendim gibi görüyorum artık. Bazen ‘Feyza’ gibi değil ‘Nilay’ gibi düşünmeye başladım biliyor musun? Gerçekten rolü çok benimsediğim için de iyi çıkardığımı düşünüyorum." diye konuştu.

Nilay Feyza

Eylül ayının lezzetleriyle Sebzeli Güveç tarifi Eylül ayının lezzetleriyle Sebzeli Güveç tarifi

Dizinim senaristlerinden annesi Melis Civelek'in kendisine torpil geçtiği iddiaları hakkında da konuşan Civelek, "Çok karşılaştım ama meyve veren ağaç taşlanır, insanlar oyunculuğumu görünce torpilli olmadığımı anlıyor. Ancak çok yıpratıcı ve zorlayıcı dönemlerim oldu. Asla annem benim için torpil geçmez, çünkü inanılmaz adil bir kadındır. ‘Kızılcık Şerbeti’ne girerken de deneme çekimine girdim ve öyle seçildim." dedi.

Feyza Civelek

Ayrıca çıkış yakaladığı "Adını Feriha Koydum" dizisi hakkında kimsenin bilmediği bir konuyu itiraf eden Civelek, Feriha'nın hikayesinin aslında bir arkadaşının hikayesi olduğunu ve annesinin bu arkadaşından etkilenip diziyi yazdığını söyledi. Civelek, "Adını Feriha Koydum, ilk oynadığım dizi. Oradaki kapıcı kız bizim mahallede görevli bir apartman görevlisinin kızıydı. Arkadaşımdı benim. O karakterin yalan söylemelerinde falan oradan esinlenmişti. Aşk tarafını bilmiyorum ama, o yalan söylemeleri falan çok esinlendi" dedi.

Editör: Haber Merkezi