Haber Merkezi - Şu sıralar Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ile "Aile" dizisindeki rol alan ve Cihan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nejat İşler'in, alkol yüzünden yeniden başını derde soktuğu iddia edildi.

Iddia Nejat Isler Inanc Konukcuya Yumruk Atti Cikan Arbedede Birce Akalay Kafasini Duvara Carpti Muef

tv100'den Onur Üçkarışoğlu’nun haberine göre İşler, Asmalımescit’te bir gece kulübünde şu sıralar "Kuş Uçuşu" dizisiyle gündemde olan oyuncu Birce Akalay ile eğlendi. Bu esnada mekana, "Behzat Ç." dizisinin 'Hayalet'i İnanç Konukçu da geldi. Konukçu, İşler ve Akalay'ı mekanda görünce yanlarına gidip selam vermek istedi. Alkolün etkisiyle Konukçu’yu tanıyamayan Nejat İşler, iddiaya göre eski rol arkadaşına yumruk attı. Ardından iddiayaya göre arbede esnasında Birce Akalay ise, başını sert şekilde duvara vurdu.

Ankara Coffee Festival, Bilkent Center'da başlıyor Ankara Coffee Festival, Bilkent Center'da başlıyor

Birce Akalay

Yaşandığı iddia edilen olayın ortaya çıkmasının ardından İnanç Konukçu, açıklama yaptı. Konukçu, “Bizim aramızda tatsız bir olay olmaz. Abim bana kızar. Ben abime sinirlenirim sadece. Ben içime atarım. Abim bana kızar ama…” dedi. Konu hakkında Nejat İşler ve Birce Akalay'dan henüz bir açıklama gelmedi.

Inanckonukcu

Editör: Haber Merkezi