Yaşam

Nursena Say, Miss World'de dereceye giremedi

Miss Türkiye 2022 birincisi olan model Nursena Say, 71. kez düzenlenen Miss World Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti. Ancak Say, sonucu açıklanan yarışmada dereceye giremedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Miss Turkey 2022 yarışmasının birincisi olan model Nursena Say, geçtiğimiz ay Miss World Güzellik Yarışması için Hindistan'a gitmiş ve kampa katılmıştı. Say'ın Türkiye temsilcisi olduğu 71. Miss World Güzellik Yarışması'nın finali gerçekleşti. Çek Cumhuriyeti'nden Krystyna Pyszková, 2024 Dünya Güzeli olarak taç taktı.

Yarışmada Türkiye'yi temsil eden 26 yaşındaki Nursena Say ise dereceye giremedi. Kamp sürecindeki deneyimlerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Nursena Say, yeni bir paylaşım yaptı. Say, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Bugün Miss World'deki yolculuğumun doruk noktası. Bu inanılmaz deneyimi düşünürken, bir amacı olan güzellik mirasının bir parçası olma fırsatı için derin bir gurur ve minnet duygusuyla doluyum. Sadece yolculuğumu değil, aynı zamanda amaç ve sorumluluk anlayışımı da şekillendirmede yardımcı olan Miss World'ün Başkanı ve CEO'su Julia'ya teşekkürü bir borç bilirim. Bu kayda değer yolculuk boyunca bir ünvandan daha fazlasını kazandım; ömür boyu anılar kazandım ve kalıcı dostluklar edindim. Birlikte güldük, ağladık ve birbirimizden öğrendik, her biri kolektif büyümemize ve evrimimize katkıda bulunuyor. Bu yolculuk sadece hayatımı zenginleştirmekle kalmadı aynı zamanda bana birlik, şefkat ve kolektif eylemin gücü hakkında paha biçilmez dersler verdi."