Güncel

Mansur Yavaş’tan Altınok’a: 6 aydır aklınız neredeydi?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, AKP'li Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u işaret ederek, "İstanbul adayları da biz de emekliye 2 bin 500 lira vereceğiz diyor. Ankara adayı da 5 bine çıkardı. 6 aydır aklınız neredeydi?" diye sordu. 

Abone Ol

Haber Merkezi - Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara adayı Mansur Yavaş, Yenimahalle'deki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. Yavaş, burada yaptığı konuşmada, ABB'nin emeklilere 6 aydır destek olduğuna dikkat çekti. 

"İstanbul adayları da biz de emekliye 2 bin 500 lira vereceğiz diyor. Ankara adayı da 5 bine çıkardı" diyen Yavaş, "6 aydır aklınız neredeydi?" diye sordu. 

Yavaş, emeklilerin durumunu yeni keşfettiklerine işaret etti. 

AKP'li Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "İhtiyacı olan emeklilerimize ayda 5 bin TL vereceğiz" demişti.

“Halkın parasını reklama harcamayı zül görüyorum"

Öte yandan, bir belediye başkanının reklama para harcıyorsa bunu kendisi için harcadığını belirten Yavaş,  "Ben halkın parasını reklama da harcamayı zül görüyorum. Çünkü bunlar, fen işlerinin yapacağı projelerdir. Asıl proje üretimi artırmak; kırsal kalkınma desteklerimiz en ücra köşelere kadar ulaşıyor" dedi. 

Bununla birlikte, Yavaş, Keçiören'de 50 bin kişiye sosyal destekte bulunduklarını ve kentin çeşitli noktalarında çorba dağıtımı gibi uygulamaları yürüttüklerini de aktardı.