Güncel

Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu, Eryaman'da esnaf ziyareti yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Etimesgut ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Yoğun ilgiyle karşılanan Yavaş ve Beşikçioğlu, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Başkan Adayı Mansur Yavaş, ATO Congresium’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’nı ziyaret etti. Ardından Yavaş, Etimesgut ilçesine gitti. CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu ile Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Yavaş, daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Şehit Hikmet Özer Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlar Yavaş’ı “Ankara seninle gurur duyuyor”, “Ankara’nın başkanı” sloganlarıyla karşıladı. Vatandaşın seçimlerde başarılar dileyerek “İnşallah kazanacaksınız” diye temennide bulunduğu Yavaş, bölgedeki dükkânları tek tek gezerek esnafın sorunlarını dinledi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Yavaş ve Beşikçioğlu, kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.