Haber Merkezi - 5 yıllık aranın ardından ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan "Şahsiyet" dizisinin galası, UNIQ Hall'de gerçekleşti. Onur Saylak'ın yönettiği ve Hakan Günday'ın kaleme aldığı dizide Haluk Bilginer, Şebnem Bozoklu, Recep Usta ve Necip Memilli'İnin ilk sezon kadrosundan devam ediyor. İlk sezonda Bilginer ile başrolü paylaşan Cansu Dere ise, bu sezon konuk oyuncu olarak dizide olacak. 

246936

Dizinin kadrosunda bu sezon Erdal Özyağcılar, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Şehsuvar Aktaş, Nihal Koldaş, Eda Şölenci, Ayşen İnci, Burhan Öçal, Ömer Duran, Erkan Taşdöğen, Feridun Koç ve Salih Usta gibi isimler de yer alacak. Ayrıca Füsun Erbulak, Nurseli İdiz ve İzzet Günay gibi usta isimler de uzun bir aranın ardından Şahsiyet ile izleyici karşısına çıkacak.

haluk-bilginer-basrol-oldugu-sahsiyet-dizisinin-16518717_7355_m

Dizide ‘Agah Beyoğlu’ karakterine hayat veren ve Uluslararası Emmy Ödüllü ünlü oyuncu Haluk Bilginer, gala sonrası yapılan after partide çok eğlendi. Bilginer'İn "Senden Daha Güzel" şarkısında bolca eğlenip dans ettiği anlar, sosyal medyada olay oldu.

Editör: Deniz Ali Tatar