Haber Merkezi - Dört sezondur ilgiyle izlenen "Kardeşlerim" dizisinde 108 bölüm boyunca 'Şengül' karakterine hayat veren başarılı oyuncu Fadik Sevin Atasoy, dizide uzun süredir görünmüyordu. Dizinin dün yayınlanan 112. bölümde Atasoy, telefon ekranından görünmüştü. Ardından Şengül karakterinin, kaza sonucunda hayatını kaybettiği hikayesi izlendi. Böylece Atasoy'un, diziden ayrılmış olduğu belli oldu.

Dizinin yapım şirketi, bölümün ardından Atasoy'a veda paylaşımı yaptı. Atasoy'un sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldığını belirten yapım şirketi, şu ifadeleri kullandı: "4 sezondur yayın hayatına devam eden “Kardeşlerim” dizisinde, “Şengül” karakterini başarıyla canlandıran kıymetli oyuncumuz Fadik Sevin Atasoy, bir sağlık sorunu nedeniyle dizimize ara veriyor. Sevgili Fadik’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, “Kardeşlerim” olarak her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz."

Edirne'de pek çok cadde ve sokakta başlatılan "sokak sağlıklaştırma" kente yeni bir görünüm katacak Edirne'de pek çok cadde ve sokakta başlatılan "sokak sağlıklaştırma" kente yeni bir görünüm katacak

Başarılı oyuncu Atasoy ise, diziye şu sözlerle veda eden bir paylaşımda bulundu: "Sevgili 'Kardeşlerim' , Kıymetli izleyenlerim. Tam 4 sezon , 108 bölüm boyunca sevdiğiniz bir karakteri sizlere layık yaratabilmek için bedenimde ve yüreğimde ne varsa ona verdim. Ama şimdi artık 'Fadik' zamanı . Bir süre annemin kollarında şifa bulup, dinleniyorum .Annem kahve falımda da gördü, sağlık sıhhat iyi dedi :). Güzel dilekleriniz ve dualarınız için minnetarım. Her daim sizlere layık olan nice yaratıları, sizlerle buluşturmaya devam edeceğim . Sizi çok Seven Fadik"

Editör: Haber Merkezi