İran Dışişleri Bakanı Lübnan'ı ziyaret etti: İsrail Beyrut'u hedef aldı İran Dışişleri Bakanı Lübnan'ı ziyaret etti: İsrail Beyrut'u hedef aldı

Haber Merkezi - Marvel filmlerinde canlandırdığı 'Kang' karakteriyle bilinen Amerikalı aktör Jonathan Majors, son zamanlarda gündeme saldırı ve taciz suçlamalarıyla gelmiştı. Geçen yıl Mart ayında İngiliz koreograf sevgilisi Grace Jabbari'ye saldırdığı ortaya çıkan ve davası süren oyuncu, bu iddiaların hepsini reddetmişti. Ünlü aktörün davası ise, geçtiğimiz ay sonuçlandı. 34 yaşındaki Majors, Manhattan'da altı kişilik jüri tarafından suçlu bulundu.

Suçun kanıtlanmasıyla beraber Marvel Stüdyoları, Majors ile yollarını ayırma kararı aldı. Loki dizisinde Kang karakterini canlandıran oyuncunun 2026 yılında “Avengers: The Kang Dynasty" adlı çizgi romanın beyazperde uyarlamasında oynama planı da böylece suya düşmüş oldu. Dizideki Kang karakterini ise başka birinin canlandırıp canlandırmayacağı bilinmezken, Majors bir filmin daha kadrosundan çıkarıldı.

Jonathan Majorss

Variety'nin haberine göre Majors, suçlu bulunmasının ardından "48 Hours in Vegas" filminin de kadrosundan çıkarıldı. Yakın zamanda çekimlerine başlanması planan film,  basketbol oyuncusu Dennis Rodman'ın hayatını anlatıyordu. Filmde Rodman'ı canlandırması planlanan Majors yerine, başka bir oyuncu planlanıyor. 

Editör: Haber Merkezi