Trend Haberler

CZN Burak ve babası, 5 yıllık hapis şoku yaşadı

CZN Burak ve babası İsmail Özdemir, ‘Kentsel Sit Alanı’ içerisinde izinsiz inşaat yaptıkları ileri sürülen iddia sebebiyle 5’er seneye kadar hapis cezası talebiyle yargılanıyor.

Abone Ol

Haber Merkezi - CZN Burak lakaplı fenomen Muhammed Burak Özdemir ve babası İsmail Özdemir,  ‘Kentsel Sit Alanı’ içerisinde bulunan yerde izinsiz inşaat yaptırdıkları iddiasıyla 5’er yıla kadar hapis talebiyle yargılanıyor. Duruşmada savunma yapan Özdemir, ‘’Babam tadilata geçildiğini, tüm izinleri aldığını söylemiştir. Benim tadilata ilişkin herhangi bir eylemim yoktur’’ açıklamasını yaptı.

Duruşmada kendini savunan sanık Özdemir, “Konuyla babam ilgileniyordu. Bana tadilata geçildiğini, tüm izinleri aldığını söylemiştir. Benim tadilata ilişkin herhangi bir eylemim yoktur. Babamın Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan izin alıp almadığını bilmiyorum, bana gerekli izinleri aldığını söylemişti. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Beraatımı isterim” dedi. Duruşma anında Muhammed Burak Özdemir’in avukatı, müvekkilinin taşınmazla alakalı herhangi bir eylemi bulunmadığını söyleyerek beraatını istedi.

Ara kararını duyuran mahkeme, eksik hususların giderilmesi için duruşmayı erteledi.