CHP'li Başarır’dan HÜDA PAR’a tepki: Utanmazlık ve seviyesizlik CHP'li Başarır’dan HÜDA PAR’a tepki: Utanmazlık ve seviyesizlik

Haber Merkezi - Dalışlar, 22 Ekim 2023 Pazar günü Türkiye’nin dört bir yanında, Azerbaycan’da, Makedonya’da ve KKTC’de yapılacak. Dalışın merkez üssü, Atatürk’ün gözlerini hayata yumduğu Dolmabahçe Sarayı’nın önü olacak. 

WhatsApp Image 2023-10-19 at 22.08.55
Pazar günü saat 11:00’de aynı anda suya girecek olan dalgıçlar “CUMHURİYET’E DERİNDEN BAĞLIYIZ” yazılı pankartlar ve Türk Bayrakları açacak. 


Derinlere Saygı Dalışı Topluluğunun Ankara Temsilcisi Soner Abacı, etkinliğin tamamen gönüllük esasına bağlı olarak yapıldığını belirterek, “Aynı anda yaklaşık 1000 kadar dalgıç tek yürek olup Cumhuriyet’e, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılıklarını göstermek için sualtında olacak” dedi. 

WhatsApp Image 2023-10-19 at 22.20.57Etkinlik için hiçbir kurum veya kuruluştan yardım almadıklarını belirten Abacı, “Bu tamamen gönüllülerin yapacağız bir etkinlik. İçimizden bazı arkadaşlarımız, dostlarımız, pankartlarımızı, afişlerimizi bastırdı ve bunların Türkiye’nin dört bir yanındaki dalış merkezlerine gönderimlerini sağladılar. Dalış merkezleri ve gönüllülerimiz dalış yapacakları noktaları belirledi. Biz de Badim Başkent Dalış Merkezi olarak Dalyan’ı seçtik. Pazar günü hep birlikte suya girip çekimler yapacağız. Sonrasında Türkiye ve yurt dışında yapılan dalışlardan derlenecek klip 29 Ekim günü tüm Türkiye ile paylaşılacak” dedi.

Editör: Orhan Karadağ