8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde hedef 1,5 milyon ziyaretçi 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde hedef 1,5 milyon ziyaretçi

Dört sezon boyunca reyting rekorları kıran Çukur’un başarılı ekibi, “Halef” adlı yeni bir diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çukur’un yapımcısı Yamaç Okur ve OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam, “Halef” dizisi için güçlerini birleştiriyor. Yamaç Okur’un yeni yapım şirketi Faro ve OGM Pictures ortaklığında hazırlanan dizi, şimdiden büyük merak uyandırıyor. 

Dizinin yönetmen koltuğunda Çukur’un başarılı yönetmeni Sinan Öztürk oturuyor. Başrolde ise Çukur dizisinde İdris Koçovalı karakteriyle büyük beğeni toplayan Ercan Kesal bulunuyor. Kesal, dizide 4 çocuklu “Zaro Karslı” karakterini canlandıracak.

Orijinal hikâyesi Tunahan Kurt’a ait olan ve Berrin Tekdemir, Necip Güleçer ve Tunahan Kurt’un senaryosunu kaleme aldığı dizi, Star TV’de izleyiciyle buluşacak. “Halef”, Esenler Otogarı’nı yöneten Karslı ailesinin dramatik ve çarpıcı hikâyesini ekranlara taşıyacak. 

Dizi, başrol için önce Çağatay Ulusoy’a teklif edilmiş ancak oyuncu başka bir diziyle anlamıştı. Bunun ardından Ercan Kesal ile anlaşma sağlandı. 

Öte yandan Most Yapım da Mardin’de geçen “Halef” adlı bir dizi hazırlığı yapıyordu. Ancak “Halef” isminin haklarının Yamaç Okur’un Faro şirketinde olduğu öğrenildi ve isim değişikliği gündeme geldi.

Kaynak: Birsen Altuntaş