Güncel

Çankaya Belediyesi, 29 Ekim etkinliklerini erteledi

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, TUSAŞ'ın Kahramankazan’daki tesislerine yönelik terör saldırısı nedeniyle, Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin ertelendiğini duyurdu.

Abone Ol

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş.’nin (TUSAŞ) Kahramankazan’daki tesislerine yönelik terör saldırısı nedeniyle, 28-29 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin ertelendiğini duyurdu.

Başkan Güner, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısı nedeniyle ilçedeki Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini ertelediklerini açıkladı. Güner’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Cumhuriyet'i, korkmayanlar kurdu! Bugün biz de korkmayanların torunları olarak, Cumhuriyet'imizin 101’inci yılını gurur ve coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. Başkentimiz Ankara’da gerçekleşen hain terör saldırısı nedeniyle, 28-29 Ekim tarihlerinde planlanan konserlerimizi ve meşaleli yürüyüşümüzü ileri bir tarihe erteliyoruz. Fakat en büyük bayramımız olan Cumhuriyet Bayramı'mızı, omuz omuza ve coşkuyla kutlamaktan vazgeçmiyoruz. Genel Başkanı’mız Sayın Özgür Özel ile birlikte, Cumhuriyetin kalbi Çankaya’da, açık alınlarımızla ve cesur kalplerimizin ritmine eşlik eden ayak seslerimizle, Birinci Meclis’ten Atamızın huzuruna yürüyoruz. Hep birlikte yürüyelim arkadaşlar!”