Haber Merkezi - Usta merhum sanatçı Kayahan'ın kızı olan sanatçı  Beste Açar, bir müjdeyi paylaştı. Açar, efsane sanatçı Kayahan'ın hayatını anlatan bir filmin hazırlıklarına başlandığını söyledi. Katıldığı bir programda konuşan Açar, filmde yer almasını düşündüğü oyuncuları da söyledi. Açar, kendisini Eda Ece'nin oynamasını çok istediğini söyledi.

Beste Acar-1

Ankara Coffee Festival, Bilkent Center'da başlıyor Ankara Coffee Festival, Bilkent Center'da başlıyor

Açar, film hakkında şunları söyledi:  "Filmin hikayesi ortaya çıktı şimdi de yapımcılarla görüşüyoruz. Büyük ihtimalle mayıs ayında çekimlere başlayacağız. 1969 ile 1990 yılları arasındaki babamı anlatacağız. Nasıl Kayahan oldu ve hangi yollardan geçtiğini kimse bilmiyor. Eda Ece'nin kişiliğini çok seviyorum. Duruşunu, doğalığını çok seviyorum. Oyunculuğuna bayılıyorum. Eğer olursa ona bir teklif gidecek bizim tarafımızdan. Kabul ederse beni oynamasını çok isterim" ifadelerini kullandı.

G E Ox C W W Xs A A Co F

Babasını canlandıracak oyuncular konusunda düşünme aşamasında olduklarını söyleyen Açar, "Babam için daha ‘tamam’ dediğimiz biri yok ama Yiğit Kirazcı diye düşünmüştük aslında. Çenesinde gamze olması, saçlarının kıvırcık ve zayıf olmasıyla babamın gençlik hallerini andırıyor. Taner Ölmez de olabilir. İpek Açar Kömürcü de projeden haberdar" dedi.

Editör: Haber Merkezi